Serviceeftersyn tilbydes af kompetent autoværksted​

​Er det snart tid til, at din bil skal have et serviceeftersyn? Så gør vi det gerne for dig. Hos Lundgaards Auto har vi stor erfaring med bilservice af forskellige typer af biler. Vi holder til i Ringe, men står også gerne til rådighed for kunder i og omkring Svendborg og Odense.

Vi tilbyder serviceeftersyn af alle bilmærker. Uanset om du har en ældre eller nyere model, så er den velkommen her hos os. Vi følger altid producentens anvisninger, således fabriksgarantien opretholdes, hvis denne stadig er gældende. Du kan altså trygt lade os udføre service på din bil.

Hvad koster serviceeftersyn?

Vores priser for serviceeftersyn varierer fra bil til bil, hvorfor det er svært at give en eksakt pris. Vi vil dog gerne være en billig samarbejdspartner, og derfor sammensætter vi altid et godt tilbud til hver enkelt kunde. Hos os er du derfor garanteret attraktive priser hver gang.

Det skal dog understreges, at selvom vores priser er lave, så er kvaliteten på det udførte arbejde altid høj.

Det er vigtigt, at du sørger for at vedligeholde dit køretøj regelmæssigt. Dette kan nemlig spare dig for større værkstedsregninger og driftsstop. Derudover sikrer du dig, at trafiksikkerheden er i orden. Hos os udføres alt arbejde af kompetente mekanikere, hvor alle forskrifter naturligvis altid overholdes.

Ring gerne for flere oplysninger

Trænger din bil til et serviceeftersyn, så kig gerne forbi vores værksted i Ringe, så ordner vi det for dig. 

Hvis du har yderligere spørgsmål eller mangler nogle oplysninger, så er du velkommen til at kontakte os. 

Du kan fange os på telefon 40 27 39 91 eller på mail lundsgaardsauto@outlook.dk.​

Indhent tilbud på serviceeftersyn

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Lundsgaards Auto

CVR: 34162336

Kontakt

Telefon: 40 27 39 91

E-mail: lundsgaardsauto@outlook.dk