Hos Lundgaards Auto tilbyder vi salg af biler, og vi har noget for enhver smag og ethvert behov. Vores kunder kommer primært fra Ringe, Svendborg og Odense, men vi servicerer også gerne kunder uden for disse områder. Kig forbi vores værksted i Ringe, hvis du er på jagt efter en ny brugt bil. Vi har mange brugte biler til salg i god stand, og hos os er du altid garanteret en nysynet bil.

Overvejer du, om en brugt bil er noget for dig?

Det er ingen hemmelighed, at der er mange penge at spare ved at købe en brugt bil i stedet for en helt ny. Det gælder uanset hvilken model, der er tale om. Derfor kan det være en god idé at undersøge, om du kan købe din nye bil brugt. Her hos os finder du et stort udvalg af gode, brugte biler til salg, som alle er gennemgået, kontrolleret og 100 % i orden.

Vi giver dig muligheden for at købe en god brugt bil til billige penge, og så har vi ovenikøbet et stort udvalg af forskellige brugte biler, som du kan vælge mellem.​​

Vi tilbyder salg af biler i forskellige prisklasser

Vores udvalg af biler til salg dækker mange forskellige behov og prisklasser. Vi har nogle helt billige biler til salg, mens andre er i en højere prisklasse. Uanset hvilken type af bil, du er ude efter, kan du finde et godt bud på vores værksted. ​

​Vi har altid flere brugte, men gode biler til salg. Når du handler her hos os, er du garanteret at få en nysynet bil, som fungerer optimalt. Du kan se vores fine udvalg af brugte biler på Guloggratis.dk. Hvis du er på udkig efter en særlig model, som ikke er i vores sortiment, så hjælper vi dig gerne med at finde den.

Leder du efter en bil til salg, du kan tage med dig hjem samme dag? Så kig forbi vores værksted i Ringe og se, hvad vi har at byde på.

Vil du gerne have hjælp til at finde den perfekte brugte bil?

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde en bil, der kan leve op til dine behov og præferencer. Vores viden om biler er stor, og den viden kan du få del i, hvis du tager os med på råd.

Salg af biler handler i vores optik om meget mere end at sælge biler - det handler i høj om at kende de enkelte bilmærker og bilmodeller godt og matche dem med de behov, du som køber står med.

​Hos os kan du finde kompetent hjælp til at finde den rigtige bil til dig til den rigtige pris. Derfor er vores forretning altid et besøg værd, hvis du er på udkig efter en ny, men brugt bil. Du får ikke bare alene en god brugt bil og professionel vejledning hos os - du får også en ny brugt bil til en billig pris.

Det koster ikke noget at kigge

Måske er du helt afklaret med, at du skal have en ny brugt bil, da den, der holder hjemme i garagen, har udtjent sin værnepligt og snart ikke kan køre flere kilometer? Eller måske er du i tvivl om, hvorvidt tiden er inde til at købe en bil nummer to?​

Det er heldigvis ganske gratis og uforpligtende at kigge på de biler, vi har til salg. Så er du nysgerrig efter at vide, hvad der findes på markedet for brugte biler, og hvad du skal forvente at betale for en brugt bil, så tøv ikke med at kontakte os eller kigge forbi.

​Salg af biler er en del af vores forretning, men det er vigtigt for os, at du har en følelse af, at det er okay at kigge uden nødvendigvis at føle dig forpligtet til at købe. Sådan fungerer det nemlig ikke hos os.​

Gul og Gratis annonce

Kig forbi vores værksted allerede i dag

Vi er en bilforhandler, som altid har en god, brugt bil til salg til en rimelig pris. Du kan derfor med fordel kigge forbi vores værksted i Ringe for at se nærmere på det udvalg, vi har på nuværende tidspunkt.

Kunne du tænke dig at høre mere om vores salg af biler? Eller brænder du inde med andre spørgsmål? Så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os på telefon 40 27 39 91 eller på mail lundsgaardsauto@outlook.dk.​ Er du i nærheden i vores åbningstid, er du også altid velkommen til at køre ind forbi vores værksted i Ringe.​