Hos Lundgaards Auto har vi stor erfaring med bilservice på forskellige typer af biler. Vi holder til i Ringe, men står også gerne til rådighed for kunder i og omkring Svendborg og Odense. Vi tilbyder serviceeftersyn af alle bilmærker. Uanset om du har en ældre eller nyere model, så er den velkommen her hos os. 

Vi følger altid producentens anvisninger, således fabriksgarantien opretholdes, hvis den stadig er gældende. Du kan altså trygt lade os udføre service på din bil.​

Hvad koster serviceeftersyn?

Vores priser på bil-service varierer fra bil til bil, hvorfor det er svært at give dig en eksakt pris uden at have set din bil. Vi vil dog gerne være en billig samarbejdspartner, og derfor sammensætter vi altid et godt tilbud til dig. Hos os er du garanteret attraktive priser hver gang - uden at du behøver frygte, at du går på kompromis med kvaliteten.

Selvom den pris, vi kan tilbyde dig, er både konkurrencedygtig og lav, så er kvaliteten af vores arbejde altid høj. Kvalitet er et nøgleord på vores autoværksted, og det vil du også kunne mærke, hvis du kører din bil til serviceeftersyn hos os.​​

Det kan du selv gøre for at passe godt på din bil ​

Det er vigtigt, at du sørger for at vedligeholde dit køretøj regelmæssigt. Det kan nemlig spare dig for større værkstedsregninger og driftsstop. 

Derudover sikrer du dig også, at trafiksikkerheden altid er i orden. Kører du med en defekt kobling eller slidte dæk, er det vigtigt, at det bliver opdaget i tide. Ellers kan der nemt opstå en farlig situation, når du kører i din bil.

Kører du jævnligt din bil til service, og er du god til at reagere, når du mærker ændringer på din bil, er det langt mere sikkert at være chauffør eller passager i din bil.

Få foretaget et serviceeftersyn af uddannede mekanikere

Hos os udføres alt arbejde af kompetente mekanikere, hvor alle forskrifter naturligvis altid bliver overholdt. Med en årelang erfaring inden for branchen og dygtige medarbejdere, der står klar til at gå din bil efter i sømmene, kan du være sikker på, at din bil får den gode behandling, som den fortjener, når du kører den på værksted hos os.

Kontakt os allerede i dag

Trænger din bil til et serviceeftersyn, så kig gerne forbi vores værksted i Ringe - så ordner vi det for dig. Vi står klar med et fair og billigt tilbud på det, du skal have ordnet på din bil. Hvis du har yderligere spørgsmål eller mangler nogle oplysninger, så er du velkommen til at kontakte os.

Du kan fange os på telefon 40 27 39 91, eller du kan skrive til os på vores e-mail lundsgaardsauto@outlook.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt!