​Salg af biler i god stand findes her

Er du på udkig efter en ny bil? Så kan du med fordel købe en brugt bil og derved spare mange penge. Lige her hos Lundgaards Auto tilbyder vi salg af biler til enhver smag og ethvert behov. Vores kunder kommer primært fra Ringe, Svendborg og Odense, men vi servicerer også gerne kunder uden for disse områder.

Det er ingen hemmelighed, at der er mange penge at spare ved at købe en brugt bil i stedet for en hel ny. Dette gælder, uanset hvilken model der er tale om. Derfor kan det være en god idé at undersøge, om du kan købe din nye bil brugt. Her hos os finder du et stort udvalg af gode, brugte biler til salg, som alle er gennemgået, kontrolleret og 100 % i orden.

Vi tilbyder salg af biler i forskellige prisklasser

Vores udvalg af salg af biler dækker mange forskellige behov og prisklasser. Vi har nogle helt billige biler til salg, mens andre er i en højere prisklasse.​

Hos os kan du finde kompetent hjælp til at finde den rigtige bil til dig til den rigtige pris. Derfor er vores forretning altid et besøg værd, hvis du er på udkig efter en ny, men brugt bil.

Vi har altid flere brugte, men gode biler til salg. Når du handler her hos os, er du garanteret at få en nysynet bil, som fungerer optimalt. Du kan se vores fine udvalg af brugte biler på Guloggratis.dk. Hvis du er på udkig efter en særlig model, som ikke er i vores sortiment, så finder vi den gerne til dig.

Kontakt os for at høre nærmere

Vi er en bilforhandler, som altid har en god, brugt bil til salg til en fordelagtig pris. Du kan derfor med fordel kigge forbi vores værksted i Ringe for at se udvalget nærmere. 

Kunne du tænke dig at høre mere om vores salg af biler, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os på telefon 40 27 39 91 eller på mail lundsgaardsauto@outlook.dk.​

Ønsker du en ny brugt bil?

Skriv til os, hvis du er interesseret i en af vores biler, som vi har til salg.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Lundsgaards Auto

CVR: 34162336

Kontakt

Telefon: 40 27 39 91

E-mail: lundsgaardsauto@outlook.dk